ANN BIO CARE N.V

Gift cards | Reviews | Our app | Gallery

arrow

Address :Prinsessestraat 9, 11112, 11
GPS : 1- 1
Telephone :
Email :
Website :

Opening Hours
Reviews

Geweldige behandelingen en heel erg klantvriendelijk

Ik heb helaas onder beide wenkbrauwen wondjes opgelopen door het epileren. Comedonen op de neus en onderkin zijn niet behandeld. Vind jammer dat de bovenlip niet meer wordt geharst.

Zeer Goed

Goed

Heel vriendelijke dame, die alles goed heeft uitgelegd

Welcome was great, preparation was good, advises and treatment the best. Overall satisfied with my skin. Pansa Sylvia

Prima service!

Prima service!

Zalig 1.5 uurtje voor mezelf. Onderhanden genomen worden door professionals. Aan vakkennis geen gebrek en aan klanten service ook niet.

Klantvriendelijk, kwaliteitsgericht, modern, aangenaam

Hele goeie klantvriendelijkheid en de beste service

service was prima.

Service 9+

Ipl and service rating

Julie service bij Ann Bio Care is heel goed. Klantvriendelijkheid en dat je op je gemak voel perfect.

Heel professioneel en klantvriendelijk; altijd een fijne ervaring!

Waiting time too long, even with appointment!

Serums

Professioneel!

Voor een ieder een andere reden om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Voor mij is het duidelijk quality time for myself. Ontvangst is warm, mensen zijn vriendelijk en er is ruimte voor verhaal (een lach en een traan) en uiteraard als belangrijkste vakbekwaamheid. Mijn huid vertrouw ik de dames toe. En tot nu toe naar volle tevredenheid.

Goede service. Heel tevreden

De service is geweldig !! Heel professioneel

Gedegen kennis, vaardig, geweldige producten. Een zalig rust en verwen moment voor mij. Met plezier kan ik het een ieder aanbevelen.

Friendly personnel and quality products

(Een korte vragenlijst of lijst van facetten v.h bedrijf zou makkelijk geweest zijn.) IK ben dik tevreden over de service, de sfeer, behandelingen en producten!! OOk over de muziek en het lekkere water!! Thank you!

Geweldige behandeling. Ben er zeer te vreden over de peeling. Mijn huid voelt sorpel n schoon. Dit is al de tweede keer voor mij dezelfde peeling en ben er erg blij mee..

Heel goeie behandeling en uitleg gehad. Is nu kijken hoe me huid reageert op de produkten en de werking ;)

Beste Ann Bio Care, Allereerst mijn excuses voor mijn late reactie. Afgelopen 17 Febr. heb ik de behandeling van Facebook ondergaan. Op Facebook werd vermeld dat het een behandeling was van EUR 347 ( als ik het goed heb onthouden) voor EUR 155. Bij de orginele behandeling zit een massage die bij de actie eruit was gehaald. Ik vroeg en vraag me nog steeds af wat dan de actie was???? Het advies achteraf vond ik erg prettig. Wel jammer dat er geen kleine potjes meegegeven kunnen worden om te testen. Zeker omdat ik een zeer gevoelige huid heb. In afwachting van uw reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet, Ilse Hesselberth

Ik had weer eens een heerlijke gezichtsbehandeling en de succesvolle IPL, die ik op diverse plaatsen laat doen. Ook de IMAGE produkten zijn superb! Dank je Ann Biocare

Dik tevreden so far.

Service was great Appreciate the advice

Keep up the good work!! From a satisfied customer

Goede service, klantvriendelijk, goed resultaat tot nu toe!